Контакт: 032/864-001 / osmarkopajic@gmail.com

Дан шале, 1. април

Дан шале, 1. април

Светски дан шале, 1. април, обележава се као дан када се многи труде да направе „смицалице“, слатке мале шале са својим ближњима, а све ради смеха, шале и добре забаве.

Ученици ИО Доњи Дубац имали су задатак да на часу српског језика прочитају шаљиву песму, причу, анегдоту како би учионицу испунили смехом. Дечја граја орила се нашим учионицама. Своје умеће и таленат ученици су показали и на часу ликовне културе, правећи маске кловнова. На крају часа успели су да засмеју једни друге, а атмосфера на часу постала је „циркуски“ занимљива.

Овим активностима ученици су показали да заиста знају да се шале и да им у томе помаже развијена машта коју свако дете поседује.

Часови  су протекли у смеху и добром расположењу, а учитељице  су их подсетиле да сваки дан треба да буде испуњен смехом и радошћу и да је њихов задатак да непрестано трагају за ситницама које ће их насмејати и учинити срећним.

Учитељице:

Јелена Луковић

Драгана Радичевић

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.