Контакт: 032/864-001 / osmarkopajic@gmail.com

Дечја недеља

Дечја недеља

Традиција обележавања Дечије недеље у свету и код нас мери се деценијама. Ова манифестација се сваке године одржава у месецу октобру. Ове 2019. године, друга недеља октобра, била је у знаку деце и њихове радости. У периоду од 7.10 до 13.10. у нашој школи овим поводом организовано је низ дивних догађаја која су деци измамила осмех и радост на лице.

Деца из издвојеног одељења Доњи Дубац били су драги гости својим другарима у матичној школи у Вичи. Тим поводом деца из Доњег Дубца су своје другаре обрадовали лептирићима другарства, а они узвратили дивним гостопримством. Њихово дружење употпунио је дечији писац Бошко Ломовић.

У оквиру Дечије недеље ученици из наше школе су били гости на позоришној представи ,,Потрага за крилима“ која је изведена у Културном центру у Гучи. Посетили смо и Музеј трубе и тада се упознали са нашом народном традицијом ткања.

Четвртак је био резервисан за Јесењу ревију, која је деци била изузетно интересантна. Радом на својим  јесењим костимима показали су да захваљујући својој машти могу створити дивна дела.

Као и до сада Дечија недеља је пружила да деца уживају у активностима прилагођеним њиховом узрасту.

Ана Јовановић, учитељица

 

1 Comment

  1. Jelena Kuzmin Guzina 4 седмице ago

    Bravo za sve objave sjajnih mladih sa njihovim nastavnicima

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*