Контакт: 032/864-001 / osmarkopajic@gmail.com

Излет у Доњи Дубац

Излет у Доњи Дубац

Поводом Дечје недеље, а у циљу дружења и уживања у преосталим сунчаним данима, наша школа је организовала излет за ученике и наставнике. Данас смо посетили Доњи Дубац, издвојено одељење школе, наше другаре и њихову учитељицу Јелену.

Уживали смо у пешачкој тури која је трајала скоро сат времена, а за то време смо причали о догађајима из школе, занимљивостима и правили планове  за неки сличан излет. На улазу у школу у Доњем Дупцу дочекала су нас насмејана лица ђака и гостопримљивост учитељице Јелене и наше драге Санеле. Обишли смо околину школе, попричали са другарима, одиграли пријатељску фудбалску утакмицу, у знаку фер плеја, чији је резултат у другом плану и сладили се укусним крофницама наше вредне наставнице Биље Ђурић.

Пут смо наставили обилазећи село Доњи Дубац и уживајући у његовим лепотама. Као водичи на услузи су нам били и старији ђаци наше школе пореклом из овог села. Сунчани сати и лепо дружење брзо је прошло и кренули смо натраг пуни утисака.

Надамо се да ће се наше жеље остварити и да ћемо што чешће бити учесници оваквих излета, на којима се спаја дружење, рекреација и стицање знања.

Маријана Стефановић

0 коментара

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*