Контакт: 032/864-001 / osmarkopajic@gmail.com

Новогодишње жеље

Новогодишње жеље

Нова година је један од најрадоснијих дечјих празника. Кићење јелке, честитке, новогодишње жеље, Деда Мраз и пакетићи су најлепши догађаји којима се свако дете радује. Њима у част припремили смо свечани програм.

Добродошлицом смо поздравили госте, родитеље, као и остале мештане села.  Пре свега су слушали песме и рецитације посвећене дечјим зимским играријама и чарима које нам зима доноси.

Ученици су нас даље водили зимским путевима кроз које смо се сусрели са разним новогодишњим  жељама, честиткама, пакетићима и многим другим радостима.

Имали смо једног посебног госта, Деда Мраза чији је долазак изазвао одушевљење код деце. Ученицима наше школе и свој деци села су подељени пакетићи које је обезбедио представник Месне заједнице Доњи Дубац Миомир Стојановић и захваљујемо му се тим поводом.

Програм смо завршили песмом Драгана Лукића „Смеха, смеха деци“ јер дечји осмех је злата вредан, говори о њиховој срећи, задовољству и с тога деци целог света желимо у Новој години осмех на лицима, здравље и срећу!

Основна школа „Марко Пајић“

Издвојено одељење Доњи Дубац

Јелена Луковић

0 Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*