Контакт: 032/864-001 / osmarkopajic@gmail.com

Шести сајам (пред)школског издаваштва

Шести сајам (пред)школског издаваштва

Данас је  наша школа имала част и задовољство да по први пут учествује на Сајму (пред)школског издаваштва који се ове године одржао у ОШ „Кирило Савић“,  у Ивањици.

Боје наше школе бранили су наши матуранти Милица Главоњић, Драгана Вукићевић и Милош Михаиловић и наставнице Марина Секулић и Маријана Стефановић. Они  су достојно представили свој  штданд  и упознали посетиоце са продуктима рада и издавачком делатношћу наше мале школе. Данас смо се, у Ивањици, похвалили са два издања листа „Весело звонце“ и посетиоцима наговестили да је у изради и трећи број часописа на кога смо поносни. Можемо слободно рећи да је штанд ОШ „Марко Пајић“ привукао пажњу најмлађе публике који су учествовали у креативним игрицама осмишљеним од стране нашег тима. Ученици су се надметали у играма знања и познавању опште културе, решавали укрштеницу која се састоји од података у вези са нашом школом, а најбољи су добијали награде.

Надамо се да ћемо и наредних година наставити дружење на овако лепој и корисној манифестацији, представљајући нашу школу у најбољем могућем светлу.

Маријана Стефановић

0 коментара

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*