Контакт: 032/864-001 / osmarkopajic@gmail.com

Зимска чаролија

Зимска чаролија

Крајем новембра, са првим пахуљама, ученици II1иIV1  разреда, пуни радости и усхићења кренули су да  „праве“ своју „Зимку чаролију“.

Почело је сецкање, лепљење, украшавање, писање, улепшавање, такмичење…  Наша учионица, сваким даном, бивала је све лепша и лепша. На прозоре су слетеле лепршаве пахуље, пано су испунили дечји радови. Светлуцава јелка сваког дана је дочекивала и испраћала малишане. Деда Мраз и Снешко Белић су се осмехивали са паноа и прозора. Вредне ручице малишана су правиле најлепше честитке, капице, украсе…Писали су писма Деда Мразу, песме и приче о зими. Учествовали су на нагрдном конкурсу „Писмо Божић Бати“.

Ученици су се договорили да своје најдраже изненаде честиткама, а остале украсе и честитке изложе и организују продајну изложбу.  У четвртак, 21. 12. 2023.године, органиована  је продајна излижба.  Изложбу су посетили ученици других разреда, радници школе и родитељи. Продајна изложба је била успешна, све рукотворине су продате. Од прикупљеног новца купљен је декоративни материјал за наредни креативни рад (Осми март и Васкрс).

                                                                                             Душица Сатарић, учитељ

0 коментара

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*