Контакт: 032/864-001 / osmarkopajic@gmail.com

У сусрет празницима

У сусрет празницима

У петак, 27.12. 2019. године,  најмлађи  ученици  Основне школе ,,Марко  Пајић“ у Вичи  извели  су  приредбу и на тај  начин похрлили у сусрет предстојећим  празницима. Нова година само што није, са њом Деда Мраз, Снешко Белић, понека пахуља… Малишани су одабрали песме, рецитације, игроказе који говоре баш о њима и на тај начин  показали да их са нестрпљењем очекују… Публика је са пажњом пратила приредбу и сваку тачку наградила громогласним аплаузом.

Наши ученици поред тога што су добри и вредни ђаци, показали су да су пажљиви, осећајни и хумани, тако што су организовали  хуманитарно- продајну изложбу својих радова- новогодишњих честитки и новогодишњих украса. Подршка нашим малишанима су њихове маме, учествовале су у хуманитарној акцији. Оне су умесиле предивне празничне, новогодишње колаче.

Продајна изложба је била успешна, скоро све рукотворине су продате. Прикупњени  новац иде у хуманитарне сврхе.

Традиционално је одржан и Новогодишњи турнир у стоном тенису у конкуренцији дублова. Прво место заузели су Илија Чакаревић и Радован Ћировић, друго место Стефан Луковић и Вељко Кулашевић, треће место Стефан Ћурчић и Александар Радојичић.

                                                                                                     Душица Сатарић, учитељица

0 Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*