Контакт: 032/864-001 / osmarkopajic@gmail.com

„Весело звонце“ међу најбољима у земљи

„Весело звонце“ међу најбољима у земљи

Посебно се радујемо што се и ове године наша мала школа  може похвалити републичком наградом. Наш школски лист, многима већ давно познато име, „Весело звонце“ нашао се на листи најбољих према мишљењу Друштва за српски језик и књижевност. На конкурсу за најбоље основношколске и средњошколске листове и часописе, а у конкуренцији са великим бројем листова из целе земље, „Звонце“ је освојило треће место.

Приликом стварања овог издања наша креативна редакција знала је да ствара нешто ново и јединствено, а част нам је што су наш труд и залагање препознали стручњаци из Друштва за српски језик и књижевност. Поред сталних рубрика које из броја у број доносимо, тема трећег издања била је „Луде године некад и сад“. Млади новинари сакупили су доста материјала и у облику занимљивих новинских форми представили младост својих родитеља, бака и дека, правећи паралелу са тренутком у којим они живе.

Честитамо свим ученицима и наставницима наше школе, а посебно похваљујемо уреднички тим који су чинили ученици:  Кристина Караџић, Александар С. Ковачевић и Милош Михаиловић  и наставници:  Маријана Стефановић, Марина Секулић и Јелена Луковић, а велику захвалност дугујемо дизјнеру Александру Анђелићу који је и овога пута несебично учествовао у изради листа.

Директорка школе, Снежана Јоксимовић данас је имала част да на Филолошком факултету у Београду прими награду и диплому за освојено треће место на овом конкурсу. У наставку погледајте фотографије са доделе награда, и у међувремену још једном прелистајте наше „Весело звонце“!

 Маријана Стефановић

 

0 Comments

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*